Μετά από πολυετή εμπειρία στον χώρο της παιδικής ψυχαγωγίας και διασκέδασης και αφού σχεδιάσαμε και εγκαταστήσαμε περισσότερους από 200 παιδότοπους στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να προσφέρουμε κάτι, πραγματικά καινούριο, στον χώρο αυτό.

Γνωρίζοντας ότι είναι τέχνη να δημιουργείς όμορφους και ασφαλείς χώρους ξενοιασιάς και παιχνιδιού, δημιουργήσαμε την ART of PLAY. Με νέες ιδέες, υλικά, πρωτοποριακό σχεδιασμό, άμεση και υπεύθυνη τεχνική υποστήριξη αλλά και τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, είμαστε στην διάθεσή σας για την καλύτερη δυνατή συνεργασία.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι δικής μας εισαγωγής από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης (Ιταλία, Δανία, Αγγλία) και τηρούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας.

Σε εσάς αυτό που μένει να κάνετε, εiναι να επιλέξετε από τις προτάσεις που θα σας κάνουμε με τρισδιάστατες απεικονίσεις του χώρου σας (χωρίς οικονομική επιβάρυνση) αυτή που σας ικανοποιεί περισσότερο. Ολα μας τα προϊόντα είναι εναρμονισμένα με τις απαιτήσεις ασφαλείας της σειράς των προτύπων ΕΛΟΤ ΕΝ 1176-1.